93 318 54 36

Web de FEBRERO 2012: Club Natació Sant Feliu

“El Club Natació Sant Feliu és una entitat sense ànim de lucre, creada en el 1969 i que té com a principal objectiu el foment i desenvolupament de l’esport federat de la Natació i el Waterpolo”.

Actualment és la millor entitat esportiva de la ciutat (segons denominació dels premis a la qualitat de la Generalitat de Catalunya) i que esta a la elit de la natació Catalana i Espanyola.

El Club també gestiona el Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat des de l’any 2007 i anteriorment l’antiga piscina municipal des de la seva fundació, gestió d’equipaments esportius que també formen part dels seus objectius estatutaris.”

“Col·laborar amb el Club és participar en el desenvolupament de l’esport de la ciutat i potenciar que els nostres joves puguin practicar esport de competició i fer cada cop més potent el nom de la nostra ciutat.”

Firmado por nuestro blogger
Gerónimo

Datos del proyecto

Proyectos de éxito más relevantes de nuestra agencia de diseño web y marketing online. Una vez la web está finalizada, asesoramos en SEO o posicionamiento natural, marketing online, social media y mucho más.
  • CLIENTE

    Club Natació Sant Feliu
  • FECHA

    01/02/2012
  • OFICINA

    SantFeliu

Visita la web

¿Tienes un proyecto en mente?

¿Quieres actualizar tu web? Coméntanos tu proyecto. Te podemos ayudar.